Over ons

Veel liefs Voor jou wordt… Veel Liefs!


Want Liefde & Liefs is voor iedereen.


Ons nieuwe logo straalt uit waar wij voor staan: Verbinding, Liefde en Positiviteit

Verbinding maken is als zonnestralen uitreiken. Verbinding maakt dat je je als mensen gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, een basisbehoefte van ieder mens. Wanneer je verbinding voelt wordt je opgeladen, krijg je energie en steun, iets wat heerlijk is om te geven en te ontvangen!

Love is what makes the world go round! Liefde: het hart van ons logo en ons bedrijf. Voor de liefde die wij geven aan onze producten, onze verpakkingen en hoe we met jou (onze klant) en met elkaar omgaan. De kern en de basis is Veel Liefs. Liefde delen maakt dat het vermenigvuldigd!

We verspreiden positiviteit door middel van onze Veel Liefs cadeautjes, communicatie en uitstraling. Positiviteit geeft moed, reduceert stress en geeft een fijn gevoel. Het maakt dat we steeds weer op kunnen staan bij de mindere dagen, iedere dag weer. Positiviteit is een essentieel ingrediënt voor fijne verbinding en onmisbaar als je liefde wilt voelen of uit wilt stralen. Dit zie je terug in ons taalgebruik, op onze quotes, onze verpakkingen en producten: Wij gaan voor die mooie glimlach bij iedereen!